fbpx
Spåra Mobiltelefon

Så här spårar du din partner utan att de får reda på det – din guide till partnerspårning

Jag vill spåra min partner. Du har absolut hört dessa orden från en vän, men du trodde kanske aldrig att du skulle säga samma sak. De flesta av oss vill hålla koll på vår partner om de känner att deras förtroende svikits. Det finns också de som oroar sig för sin partner och vill vara säker på att deras käraste är okej utan att ringa henne/honom var femte minut.

Det finns olika lösningar på ditt problem. Du kan använda olika spårningsmetoder.

Innan du väljer din spårningsmetod bör du fundera över fördelar och nackdelar. Du vill inte förstöra din relation som resultat av spårningen.

Hitta de populäraste metoderna presenterade och objektivt bedömda här nedan.

Det traditionella sättet att spåra din partner i hemlighet

Track your partner without them knowingHur spårar jag min partner? Du kan göra det själv. Om du misstänker att din partner är otrogen eller att han/hon har blivit spelberoende, eller liknande kan du enkelt spionera på dem. Det finns massa guider som kan hjälpa dig att göra detta, professionellt utan att du avslöjar dig själv av misstag. Använd en DIY spionguide  och följ alla stegen. Du måste dock vara beredd på konsekvenserna om du misslyckas.

Anställ en privatdetektiv: det är lite riskabelt men kan vara väldigt effektivt

Track your spouse

Anlita en privatdetektiv. Detta är inte längre enbart ett alternativ för de rika och kända. Alla kan anlita en privatdetektiv för att spåra sin partner.

Du behöver bara fråga dig själv om det är värt det. Nummer ett, privatdetektiver tar ca $200 i timmen eller mer i USA. Du måste betala alla tilläggskostnader för utredningen separat.

En annan nackdel med att anlita en privatdetektiv är att det kan gå illa om de fångar din partner på film medan han/hon är otrogen.

GPS partnerspårning

Detta är det senaste modet i en värld med amatörspioner. GPS teknologin kan visa platsen för alla objekt som har hårdvara eller/och mjukvara för att mota en satellit radiosignal. Du kan verkligen släppa loss när det gäller GPS spårning och använda olika slags enheter.

GPS bilspårning (se vår artikel gällande: Spåra din makes/frus plats utan att röra hans/hennes telefon) är ett alternativ som alla amatörspioner kan använda. Du kan gömma en liten GPS spårningsenhet i din partners bil och spåra honom/henne från alla datorer som har en internetanslutning. Om bilen redan har en GPS enhet installerad kan du använda specifik mjukvara för spårning.

Denna metoden är relativt säker och inte speciellt dyr. Den funkar absolut bra om din partner alltid använder bilen, om de använder kollektivtrafik för resor inom staden och andra nära platser, eller om de är riktigt försiktiga och åker taxi fungerar denna metoden dock inte.

GPS mobilspårning: smartphone appar

GPS mobilspårning involverar installering av mjukvara/appar på din partners smartphone. Mobilespårningsappas finns lättillgängliga för iPhone mobiler så väl som Android telefoner. Du kan installera dessa appar i hemlighet utan att din partner nånsin får reda på att de är där.

Mobilspårningsappar finns lättillgängliga online (t.ex. Hitta min iPhone), men du kan kanske inte hittar dem på platser så som Android Market då de kan skapa juridiska problem för försäljaren och utvecklaren.  Dessa apparna kan också vara relativt dyra i jämförelse med de som är tillåtna för GPS spårning. Ett ännu allvarligare problem är att ingen utvecklare kan garantera att din partner aldrig upptäcker appen. Ta dessa nackdelar i åtanke innan du fattar ett beslut.

Track my husband via cell phone tracking
Spåra min man via mobilspårning

GSM spårning: Välj att spåra varandra- vad har de att dölja?

Denna metoden fungerar genom att använda det existerande GSM nätverket. Du kan enkelt använda detaljerade förklaringar om hur GSM spårning fungerar, om du vill ha de tekniska detaljerna. Med denna metoden kan du spåra alla mobiler med ett SIM-kort och inte bara smartphones. Det inkluderar inte installering av hårdvara eller mjukvara. Du kan spåra din partner genom att lokalisera hans/hennes telefon när som helst, överallt. Användaren behöver inte ringa eller skicka ett sms för att lokaliseras.

Legitim GSM spårningsservis kräver tillstånd från telefonens användare för att deras enhet ska kunna spåras av dig. Med tanke på detta är det bäst att tillåta GSM spårning för alla i familjen, inklusive dig själv. Din partner borde inte känna sig hotad eller obekväm av detta då det är en standardprocedur för säkerhet eller för att hitta enheten om den tappats bort eller stulits.

Det är en dålig ide att ta din partners telefon i hemlighet och tillåta spårning på deras vägnar. Detta då dessa GSM tjänster ofta har säkerhetsskydd som skickar sms till mobilen som spårats för att påminna ägaren att de har registrerar sig för denna tjänsten.

Hur spårar jag min partners telefon? Du kan använda riskabel GPS spårning. Du kan enkelt använda en GSM spårningstjänst som är billig, ärlig, ömsesidig och effektiv. Valet är ditt.

Lämna kommentar