fbpx
Spåra Mobiltelefon

Smart! Spåra din mans/frus mobil position (utan tillgång till deras smartphone) med en gratis spårningsapp

Du är förtvivlad. Du misstänker att din partner är otrogen mot dig men behöver bevis. Här får du ett bombsäkert sätt (om du följer våra instruktioner noggrant) som gör det möjligt att:

 • Spåra honom utan att han märker det 
 • Utan risk för att DOLDA KOSTNADER dyker upp på telefonräkningen som han betalar 
 • Utan att behöva installera något på hans telefon (så som att ladda ner eller installera en spårningsapp)
 • Förbli ANONYM. Undvik att upptäckas när du spårar, vilket kan FÖRSÄMRA situationen

Denna guiden är följden av att en av våra läsare kommenterade i vår kommentardel och letade efter ett spårningssätt som uppfyllde alla kraven här ovan.

Istället för att oroa dig för hur du ska få tillgång till din partners mobil kanske du skulle fundera på att skaffa en mobil specifikt för spårning som du har fri tillgång till?

Svaret är att gömma en smartphone i hans bil!

Ta alltid reda på lagarna gällande spårning i ditt land innan du ger dig på att spionera på någon i hemlighet (om det inte gäller dina minderåriga barn). Du gör detta på egen risk.

10 steg för att spåra din makes bil med hjälp av en extra smartphone

Detta är ett kreativt spårningssätt som tillåter dig att förbli 100% ANONYM. Denna metoden HAR testats av många och de har kommit undan med det. Det är också det sätt som innebär minst teknisk förmåga i jämförelse med andra metoder, men det innefattar fortfarande en del förberedning.

Vad du behöver

Tillgång till hans bil

En extra smartphone (Köp en begagnad för minder än 1000 kr)

Ett nytt förbetalt SIM kort

 En smartphone spårningsapp (gratis)

Ett powerbank med hög kapacitet (ca 1000 kr, rekommenderat)

  1. Hitta en gammal smartphone eller köp en begagnad online. Till exempel kan du hitta många begagnade mobiler på blocket.se för under 1000 kr. Kom ihåg att desto mindre desto bättre (de mindre tar mindre batteri och är lättare att gömma). Som du vet är Android telefoner billigare än Apple produkter.
Gamla Android smartphones är de billigaste
  1. Uppdatera mjukvaran till den nyaste versionen.

  1. Köp ett förbetalt SIM kort som har en data-plan. Den billigaste borde räcka så länge telekomleverantören har bra täckning inom det området du vill spåra i.

  1. Installera och aktivera den spårningsappen du valt.

  1. Tillåt ”platstjänster” på telefonen (iPhone/Android) och i appen.
  2. Stäng av alla möjliga ljud  så den inte ger ifrån sig ljud (inga vibrationer heller) till exempel, om din telekomleverantör skickar ett sms, om du ringer telefonen av misstag eller om den varnar för att batteriet håller på att ta slut- dessa är alla saker som kan orsaka oro.
Så här gör du din Android mobil ljudlös
  1. (Starkt rekommenderat) Köp ett extern batteriladdare (powerbank) med hög kapacitet och anslut det till mobilen innan du gömmer den i bilen. Du kan hitta bra bra powerbanks på prisjakt.se. Som du säkert vet tar smartphone-batterier slut väldigt snabbt; ännu snabbare på begagnade telefoner. Vissa av dessa batteribanker (speciellt de kraftigare versionerna) kan se till att din telefon fungerar i flera veckor utan att den behöver laddas. Utan en batteriladdare  måste du ta dig in  bilen varannan dag för att ladda enheten. Detta ökar risken för att bli påkommen.
High-capacity external power bank
Extern batteribank med hög kapacitet
 1. (Valfritt) Installera en app som Potential som meddelar dig när  batterinivån sjunker till en viss nivå, så som 30% (du kan välja när du vill få notifikationen). Detta förbereder dig på att du måste hämta mobilen och batteriladdaren för att ladda upp båda.
 2. Göm mobilen på ett smart ställe i din bil först och testa hur det funkar under några dagar. Ring den, se om den ringer, testa hur länge batteriet håller. Förbered dig innan du gömmer den i hans bil (se listan med förslag på ställen du kan gömma den).
 3. Och glöm inte att låsa den – om olyckan är framme (osannolikt, då du följt våra råd noggrant)  och han hittar den och försöker öppna den för att ta reda på vems telefon det är.

Här kan du gömma mobilen och batteriladdaren i bilen

Planting GPS device in car

  1. Bagageutrymmet. Om han sällan använder det eller har en tjock matta som du kan gömma den under är detta den perfekta platsen.
  2. Under mitten/center konsolen. Lyft ut den (använd kraft om det behövs ). Det finns ofta massa små utrymmen under den, troligtvis en som är stor nog för telefonen.

 1. Om det finns tillräckligt mycket utrymme, och den är robust kan du gömma den bakom handskfacket; det finns en massa små utrymmen där. Om mobilen är stor och batteriladdaren är ännu större så funkar inte detta så bra.
 2. Var kreativ! Alla bilar är olika. Försök hitta säkra platser där han aldrig skulle leta. Se också till att den sitter fast så att den inte ramlar runt och väsnas.

Är fordonet registrerat i hans namn?

Tänk på att du kan koppla en spårningsenhet på allt du äger och spåra det. Om du är mitt i en skilsmässa och din man köper en bil som är i båda era namn har du lagligt rätt att använda mobilen som en spårningsenhet i bilen. Om er skilsmässa är avklarad, och bilen inte längre står i ditt namn, är det möjligt att du bryter lagen om du spårar bilen.

Starta Geofence funktionen för att veta när han är på en viss plats

Starta geofencing funktionen för att meddelas när din pojkvän eller man lämnar ett visst område eller anländer i ett visst område. I Hitta Min iPhone / Hitta vänner apparna klickar du helt enkelt på ”meddela mig”, välj “anländer” och välj det området du vill täcka.

Enable notification on Find My Friends when husband arrives to geofence

Till exempel, du misstänker att han besöker en älskarinna som bor på andra sidan stan; välj helt enkelt att lägga till ett geofence inom det området och meddelas (via push-notifikationer på din telefon) när han anländer där.

Get a push notification when husband arrives to lovers home

Ta en skärmdump så att du har bevis för att han var i det området senare.

Har du försökt gömma en telefon i en bil? Funkade det? Eller har du kommit på ett bättre sätt att spåra någon i hemlighet? Dela gärna med dig av dina erfarenheter i kommentardelen nedan! 

Lämna kommentar